Metamorfosemassage

Een metamorfose massage is een massage die bestaat uit zachte strelingen over de voeten, handen en het hoofd. Waarbij de voeten symbolisch staan voor bewegen, de handen voor handelen en het hoofd voor denken. Het geeft je een ontspanning die nog lang door kan werken en je emotioneel weer in balans kan brengen. In een tijd waarin zowel volwassenen als kinderen vaker stress gerelateerde klachten vertonen kan het een fijne manier zijn om rust te brengen.

Het is een diepe ontspannende massage die het contact met je innerlijk weten kan herstellen, blokkades in beweging kan brengen en die je kan helpen om oude patronen los te laten. De levensenergie kan weer ruimte krijgen om te stromen en je zelfgenezende vermogen wordt aangesproken en geactiveerd en leidt tot bewustwording en groei.

Na de  massage kun je je vol energie voelen of lekker ontspannen. Ook kun je je moe voelen als oude spanningen loskomen en afvalstoffen afgevoerd moeten worden. Soms zijn de veranderingen duidelijk zichtbaar en soms zijn ze heel subtiel, afhankelijk van wat er in beweging komt.